DREAM ARK INFONÄYTTÖKONSEPTI
JA -JÄRJESTELMÄ

Powered by iDiD
idid-logo-500x300.png
Repetitive Lines

Dream Ark infonäyttö -konsepti antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä viestintäsi sisältöön ja sen laatuun. Voit jakaa viestisi toistinlaitteisiin ajasta ja paikasta riippumatta ajastetusti. 

Konsepti
imme saumattomasti kuuluvalla iDiD:n infonäytöille kehittämällä julkaisujärjestelmällä teet brändisi mukaista digitaalista viestintää vaivattomasti uusimmalla käyttäjäystävällisellä teknologialla ajasta ja paikasta riippumatta.

 

Pilvipohjainen julkaisujärjestelmä skaalautuu kustannustehokkaasti yhdestä infonäytöstä, aina kymmeniä tai jopa satoja eri kokoisia infonäyttöjä ja videoseiniä sisältävään laajaan kokonaisuuteen. Se myös mukautuu toimintaympäristön muutoksiin ketterästi ja on laajennettavissa tarpeesi mukaan.

 

Dream Arkin tarjoaman kokonaisuuden sydämeksi valittu tamperelaisen iDiD Oy:n kehittämä iDiD digital signage sisällönhallintajärjestelmä nousi selvästi muiden vaihtoehtojen yläpuolelle ominaisuuksiensa ja käytettävyytensä ansiosta.

idid_ympyra_ja_connector_www2.png
Sisältö

Sisällön päivittämisen voi tehdä itse brändipohjiin tai voimme tarjota sen tuottamanamme palveluna tarpeidesi mukaan. Ajankohtaisella jatkuvasti

päivittyvällä sisällöllä varmistat viestisi laadun ja saat sille sen ansaitseman huomion.

Näyttöjen valinta

Näyttölaite valinnat tehdään jokaiselle asiakkaalle tehtävässä Laite- ja laitesijoittelusuunnitelmassa. Näyttölaitteet valitaan yhdessä asiakkaan kanssa käyttötarkoituksen ja sijoituksen mukaan. iDiD-toistinlaitteet mahdollistavat eri kokoisten näyttöjen ja videoseinien käytön niin ulkona, kuin sisällä. Usein asiakkaan aiemmin hankkimien infonäyttöjen hyödyntäminen on mahdollista osana järjestelmää.

Dream Ark on iDiD:n virallinen jälleenmyyjä.

Toteutus

Varmistaaksemme toteutuksien korkean laadun ja käytettävyyden, etenee jokainen asiakastoteutus konseptimme mukaisessa järjestyksessä.

 

  • Esisuunnittelu

 

  • Brändi- ja viestintäsuunnitelma

  • Brändipohjien ja sisällön tuotantosuunnitelma

 

  • Näyttölaitteiden sijoittelu- ja asennussuunnitelma

 

  • Sisällöntuotanto ja laitteiden asennus

 

  • Järjestelmän käyttöönotto ja käyttökoulutus

 

Riippuen toimitettavan järjestelmän kokoluokasta ja elementeistä voi konseptimme vaiheiden käsittelyn viemä aika olla pienien järjestelmien osalta vain muutamia tunteja. Jos taas kyseessä on laaja infonäyttöjärjestelmä voi esisuunnittelu ja muut valmistelevat työt viedä huomattavasti enemmän aikaa.

DigiSign_Ark_Mockup_restaurant.jpg

Ota yhteyttä, niin sovitaan aika tapaamiselle ja kartoitetaan yrityksenne viestinnän tarve! 

 

Dream Ark Oy

 

Kaivokatu 37 B, 06100 Porvoo

 

Teemu Tuuloskorpi +358 50 567 0211

teemu@dreamark.fi

 

Tove Schakir +358 40 9525 270
tove@dreamark.fi

DREAM ARK toteuttaa unelmia.
Dream Ark toteuttaa yrittäjien unelmia ja laajempia markkinointikokonaisuuksia. Tuomme yhteen tekijät, näkijät ja osaajat – asiakkaat ja tulisieluiset taiteilijat. Kohtaamisista syntyy uutta virtaa, ajatuksia ja ihmisten välistä kemiaa. Me toteutamme sinun unelmasi. Mitä ne ovat? Olemme luotettava työhömme sitoutunut yhteistyökumppani. Työmme ovat laadukkaita ja viimeisteltyjä. Sopimamme aikataulut myös pitävät.