Search
  • Dream Ark

Dream Ark etsii intohimoista luovaa osaajaa!

Updated: Oct 7, 2021

Luova yhteisö ja mainostoimisto Dream Ark etsii joukkoonsa yhtä intohimoista osaajaa ja yrittäjää!


Olet ammattilainen ja omaat jo asiakaskuntaa, mutta haluat kasvaa ja tehdä isompia kokonaisuuksia yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Arvostamme moniosaajaa graafisen suunnittelun ja sisällöntuotannon alueilta. Ostamme sinulle kynät, jos piirtäminen paperille onnistuu.

Vaikka vahvuutesi on luovuus, osaat myös iskeä kätesi saveen ja saat suunnitelmat ilmentymään upeiksi monen muotoisiksi lopputuotteiksi.


Tarjoamme käyttöösi laajat verkostomme ja luovan yhteisön, joka koostuu muutamasta vakituisesta osaajasta ja yrittäjästä, sekä monista freelancereista,

jotka aina osallistuvat työn vaatimusten mukaan omalla osaamisellaan projekteihin.


Upeat työtilamme sijaitsevat Porvoon ytimessä Kaivokadulla ja olemme osa vanhaa elokuvateatteria. Samassa tilassa toimii Aatos Café, joka tarjoilee meille Porvoon parhaat herkut, sekä Porvoon Jazz Festival ry, jonka Jazz Festivaaliin ja klubeihin osallistumme ilolla.


Ota pikimmiten yhteyttä, jos koet olevasi etsimämme huipputyyppi joukkoomme! Tutustutaan ja katsotaan, kuinka istuisit meidän rinnallemme tekemään Porvoosta Suomen luovan alan pääkaupunkia.


Yhteydenotot:

Teemu Tuuloskorpi

teemu@dreamark.fi

+358 50 567 0211285 views0 comments