palvelut

DreamArk_graafsuunn.jpg

Graafinen suunnittelu ja visuaalinen identiteetti

Graafinen suunnittelun tuotteena tulleet graafiset elementit  ja ohjeistus luovat merkittävän osan koko yrityksen identiteetistä ja tunnistettavuudesta.


Esimerkiksi yrityksen logo, käyntikortit, esitteet, verkkosivujen ulkoasu, Word- ja Powerpoint-pohjat, värit, fontit ja tyyli ovat perusta kaikelle yrityksestä ja sen palveluista tai tuotteista ulospäin suunnatulle viestinnälle ja markkinoinnille.

 

Lahjakas Art directorimme Tove Schakir luo, toteuttaa ja ohjaa juuri sinun yrityksesi identiteetistä kertovan visuaalisen tarinan ja kaikki sitä tarinaa tukevat graafiset elementit.

Valokuva- ja videotuotannot

Valo- ja videokuva ovat alustasta riippumatta yrityksen tarinan ja identiteetin muodostamisen tärkeä osa-alue. Molemmilla formaateilla voidaan tehokkaasti jättää pitkään kestävä muistijälki, johon voidaan sisällyttää informatiivisen viestin lisäksi vahva tunnetila ja mahdollisuus samaistua.

Luova valo- ja videokuvaaja Teemu Tuuloskorpi kertoo kiinnostavasti kuvan  ja videon kautta yrityksesi, tuotteesi, palvelusi tai henkilöbrändisi mukaisen tarinan. Pitkä kokemus digitaalisesta markkinoinnista ja sisällöntuotannosta tukee tuotantojen laatua ja käyttötarkoitusta.

DreamArk_valokuvaus3.jpg
webbisivu_kombokuva5.jpg

Verkkosivut, verkkokaupat ja laskeutumissivut

Asiakkaan ensimmäinen konkreettinen  kohtaaminen yrityksesi ja sen tarjoamien palvelujen tai tuotteiden kanssa tapahtuu usein verkkosivujesi välityksellä. Päätös siitä jatkaako hän suhdettanne yhteydenottoon saatetaan tehdä verkkosivun antamalla kokemuksella ja informaatiolla.

Toteutamme näyttävät brändin mukaiset ja toimivat verkkosivut asiakkaan tarpeisiin soveltuvalla alustalla. Verkkokaupparatkaisuissamme ostaminen on tehty asiakkaalle vaivattomaksi ja laskeutumissivuillamme keskitytään brändin ohella mahdollisimman korkeaan konversioon.

Some-markkinointi

Markkinointi sosiaalisen median alustoilla on kustannustehokas tapa saada yritykselle, sen palveluille ja tuotteille valitulle kohderyhmälle suunnattua huomiota. Some-markkinoinnissa kohderyhmän huomion saavuttaminen vaatii tarjonnan paljouden takia erottumista ja laatua, mutta myös teknistä osaamista . 

Tuotamme asiakkaillemme erilaisille some-alustoille suunniteltua brändin mukaista markkinointi- ja informaatiosisältöä ja toteutamme mainoskampanjoita. Palveluihimme kuuluu myös sopimuspohjainen asiakkaan somesisällön jatkuva viikottainen päivitys. 

DreamArk_somekuva3.jpg
vituttaa_olla_taalla_001.jpg

Tarina- ja sisällöntuotanto

Tarina on paljon enemmän, kuin pelkästään yrityksen historian sanoittaminen. Tarinaan sisältyy yrityksen koko brändi.  Siinä arvot, visio, henkilöt, historia, palvelut, tuotteet ja kaikki muu yritykseen liittyvä kudotaan tarinaksi, jossa asiakas haluaa olla mukana. 

Hyvän tarinan käsikirjoittaminen ja sanoittaminen vaatii yritykseen tutustumista pintaa syvemmältä. Usein yrittäjä on liian lähellä toimintaa kyetäkseen näkemään tarinan itse, vaan se vaatii ulkopuolelta katselevan havainnoijan. Me tuotamme puolestasi tarinan rungon  ja sisällön, joka nivoutuu tarinasi osaksi.