top of page

Dream Team toteuttaa yrityksesi liiketoiminnan tavoitteisiin sidotun markkinointisuunnitelman, luo yrityksellesi mieleenpainuvan brändi-ilmeen ja kiteyttää markkinointiviestisi monikanavaisesti kohderyhmäsi huulille.

 

Osaajajoukostamme löytyy kokeneet tekijät niin verkkosivuihin, graafiseen suunnitteluun, taittoon, valo- ja videokuvaukseen, kuin somemarkkinointiinkin.

PALVELUT

Tilitoimisto Tililaatikon graafinen ilme

BIZ

GRAAFINEN  SUUNNITTELU

Graafisella suunnittelulla kontrastia kilpailijoihin

 

Tunnistettava ilme vahvistaa luottamusta ja luo kontrastia yrityksesi kilpailijoihin. Hyvin suunniteltu ulkoasu antaa lisäarvoa brändillesi ja saamme yrityksesi tarinan visuaalisin keinoin näkyviin.

 

Yrityksen logo, käyntikortit, esitteet, verkkosivujen ulkoasu, Word- ja Powerpoint-pohjat, värit, fontit ja tyyli ovat perusta kaikelle yrityksestä ulospäin suunnatulle viestinnälle ja markkinoinnille.

Meillä on yli 20 vuoden kokemustausta graafisesta suunnittelusta. Ota yhteyttä, tehdään tarinastasi näkyvä.

Valokuvilla luodaan tunnistettava muistijälki yrityksestäsi

 

​Ilmettäsi tukevat valokuvat ovat tärkeä osa brändi-identiteettiäsi. Erottuvilla ja laadukkailla kuvilla luomme tunnetiloja ja jätämme katsojaan vahvan muistijäljen. Päivittämällä kuvapankkisi erotut kilpailijoistasi ja nostat markkinointisi uudelle tasolle. 

Ota yhteyttä ja päivitetään kuvamateriaalisi

Habita Loviisan kiinteistönvälittäjät Loviisassa

BIZ

VALOKUVAUS 

BIZ

VIDEOTUOTANTO

Liikkuva kuva pysäyttää katsomaan

 

Videon avulla vangitset kuluttajan huomion ja kiinnostavat liikkuvan kuvan sisällöt koukuttavat jatkamaan katselua.

 

Videosisältöjen merkitys on markkinoinnissa korostunut, eikä ihme – muutamaan sekuntiin saadaan kahlittua helposti erilaisia tunnetiloja ja informaatiota. Luova johtajamme Teemu kertoo kiinnostavasti videon avulla yrityksesi tarinan palveluista henkilöihin ja tuotteisiin.

Ota yhteyttä, laitetaan kuva liikkumaan.

Verkkosivut ovat sääntö, ei poikkeus

Kuluttajat etsivät palvelunsa verkosta ja sivustosi toimii digitaalisena käyntikorttina.

Ammattimainen sivusto luo asiakkaallesi laadukkaan ja luotettavan kuvan heti kättelyssä. Toteutamme brändisi mukaiset ja toimivat verkkosivut tarpeisiisi soveltuvalla alustalla.

 

Verkkokauppa-ratkaisuissamme ostaminen on tehty asiakkaalle vaivattomaksi ja laskeutumis-sivuillamme keskitytään brändin ohella mahdollisimman korkeaan konversioon.

Kysy tarjousta.

Dream Ark verkkosivureferenssejä

BIZ

VERKKOSIVUT

BIZ

SOMEMARKKINOINTI

Let’s go to the jungle

 

Markkinointi sosiaalisen median alustoilla on kustannustehokas tapa saada yrityksellesi myyntiä.

 

Tarjonnan paljouden takia kampanjoiden ja mainosten on oltava nykyään todella erottuvia ja persoonallisia. Mainosten kohdentaminen on ensiarvoisen tärkeää, ja siihen vaaditaan nykyään yhä useammin teknistä osaamista. Saavuttaaksesi kohderyhmäsi huomion, somejulkaisuja on tehtävä systemaattisesti osana laajempaa markkinointisuunnitelmaasi.

 

Dream Team auttaa löytämään kohderyhmäsi someviidakosta ja luomme tehokkaat mainoskampanjat yrityksesi tavoitteita tukien.

Tavoita kohderyhmäsi.

Tarinalla luodaan menestystarinoita

 

Sisältö on palveluiden markkinoinnissa lähes yhtä tärkeää kuin sen visuaalisuus. Laadukkaalla ja tavoitteitasi tukevalla sisällöllä saamme kohderyhmäsi kiinnostumaan yrityksestäsi ja omaksumaan viestisi paremmin. Sisällöntuotannon avulla yrityksesi arvot, henkilöt, osaaminen, toimintatavat ja palvelut nivotaan tarinaksi, jossa asiakas haluaa olla mukana.

 

Yrityksen pääviestien ja tarinan sanoittaminen vaatii yritykseen tutustumista pintaa syvemmältä ja se vaatii usein ulkopuolisen havainnoijan.

 

Ota yhteyttä ulkopuoliseen havainnoijaan tästä.  

Sp-Koti Porvoon ja Loviisan joulukalenteri

BIZ

SISÄLLÖNTUOTANTO

ASIAKKAITAMME

Kokon logo
Grohe logo
Loviisa logo
Sp-Koti logo
Puhumuru - Marja Kihlström logo
Habita logo
ComWall logo
Hakonen logo
Haaralan Hunajatehdas logo
Lakiasiaintoimisto Liimatainen logo
EnePro logo
Porvoo logo
Unidrain logo
Tilitiimi T&M logo
McGary´s Wing Bar
Duell logo
Haaralan tila logo
Cisar Boutique logo
Toimistotukku Talka logo
Yrittäjät logo

 You dream

 WE DO.

,

bottom of page